Correllengua 2013

El Correllengua 2013 va homenatjar Miquel Martí i Pol

El 2013 el Correllengua es dedica a recordar la figura de Miquel Martí i Pol, el poeta de Roda de Ter del qual es commemora el desè aniversari de la seva mort. Per aquest motiu la mateixa vila osonenca serà l’escenari dels actes d’inici oficial del Correllengua 2013, el dissabte 13 de juliol.

Entre les novetats d’enguany, cal destacar la campanya de micromecenatge, impulsada des de la CAL per a millorar el suport i cobertura que s’ofereix als organitzadors locals. Durant 40 dies, entre els mesos de març i abril, i a través de la plataforma totSUMA, la campanya va anar reben suports econòmics fins a superar els 5000€ que s’havien plantejat com a objectiu. Concertament, es van poder recaptar 5.130 €.

Com en edicicions anteriors, la CAL va convocar una nova edició del concurs del cartell del Correllengua. Entre el 4 de març i el 26 d’abril, es va anar rebent les obres candidates. El nom del guanyador/a del concurs es va fer públic en el decurs de la 12a edició dels Premis Joan Coromines que es va celebrar el dissabte 4 de maig, al Teatre de Sant Medir, al barri de Sants de Barcelona. L’obra guanyadora va resultar ser la presentada sota el pseudònim “L’estel del nord“, i va recaure en la persona d’Antoni Dalmau.

Enguany l’elaboració del manifest del Correllengua es va encomanar al filòsof i catedràtic de la Universitat de Girona, Josep Maria Terricabras. El contingut del manifest i la primera lectura es va realitzar durant la celebració dels 12ens Premis Joan Coromines. El podeu consultar aquí.

Documentació:

Manifest del Correllengua 2013 ,a càrrec de Josep Maria Terricabras
Cartell del Correllengua 2013
Dossier per a organitzadors 2013