Les propostes premiades en el Concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Article publicat a la plataforma digital secretariat.cat

Marta López-Fernández s’ha erigit guanyadora del 9è concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i Júlia Yuste i Mariona Redondo de la categoria infantil.

L’obra de Marta López-Fernández ha estat la guanyadora de la categoria d’adults del 9è concurs de cartells per il·lustrar el Correllengua 2017 de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, al qual s’han presentat un total de 18 obres amb dissenys molt variats. En la categoria infantil, el dibuix guanyador ha estat el de la Júlia Yuste i la Mariona Redondo, amb un treball conjunt, totes dues de 10 anys.

El cartell guanyador de la categoria d’adults serà premiat amb 200 euros en metàl·lic a més de ser l’obra que il·lustrarà els cartells i la programació del Correllengua. El dibuix infantil serà el que s’utilitzarà per fer el mosaic gegant que elaborarà l’alumnat de les diferents escoles dels nostres barris i que presidirà els actes del Correllengua a la plaça de Sants.

El Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta se celebrarà el dissabte 21 d’octubre a la plaça de Sants i tindrà com a protagonista la figura de Lola Anglada, il·lustradora i narradora de contes infantils. Coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement, el Correllengua d’enguany recordarà no només la importància de l’obra de l’artista, sinó també el seu compromís amb els valors cívics, democràtics i catalanistes i el seu esperit feminista.