L’Escola Catalana de Londres participa en el Correllengua 2017

Enguany, l’Escola Catalana de Londres se suma a les activitats organitzades amb motiu del Correllengua 2017 enregistrant un vídeo amb els estudiants del centre.

Sota el lema “A l’Escola Catalana de Londres, els nens i nenes atrapen, pispen i s’encanten amb les paraules catalanes”, els mestres elaboraran un vídeo en què els alumnes dels grups Atrapalletres (de 4 a 5 anys), Encantalletres (de 6 a 8 anys) i Pispalletres (més de 9 anys) diran les paraules en català que han après durant el curs. En el muntatge els nens subjectaran cartolines amb els mots catalans en un entorn londinenc.

Amb la participació de l’Escola Catalana de Londres, el Correllengua s’internacionalitza i obre nous horitzons perquè el moviment s’escampi més enllà dels Països catalans.

El Correllengua a les escoles

Aquesta activitat s’emmarca dins la iniciativa de la CAL d’acostar el Correllengua a les escoles. Ja són diversos els centres que aquest curs s’han animat a portar el missatge del Correllengua i la figura de Lola Anglada a les aules, i es preveu que al llarg del curs vinent se n’afegeixin més. Per a més informació de les activitats del Correllengua per a escoles, feu clic aquí.

La Càssia del grup ‘Atrapalletres’ ha triat la paraula “hipopòtam”

A en Xavier del grup ‘Pispalletres’ li agrada la paraula “xafarder”