Paco Mir (el tricicle) presenta INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES de Pere Calders

INVASIÓ SUBTIL i ALTRES CONTES de Pere Calders, és un espectacle amb dramatúrgia de Paco Mir (tricicle) i estrenat per la Companyia Eòlia.

Sinopsi

Els contes de Pere Calders són un llegat literari extraordinari i va ser, precisament, l’adaptació que va fer la companyia teatral Dagoll Dagom per a l’espectacle ANTAVIANA (1978) que els va popularitzar i convertir en un referent de la literatura catalana contemporània.

En aquesta ocasió, és Paco Mir, membre de la companyia Tricicle, qui ens proposa una adaptació fidel al contingut i al llenguatge de l’autor d’ INVASIÓ SUBTIL I ALTRES CONTES.

Una actriu i dos actors interpreten un total de 33 personatges per representar INVASIÓ SUBTIL, 8 històries més un grapat de contes brevíssims al llarg de 75 minuts. Els contes que podreu veure són:

Invasió subtil | El millor amic | L’arca de Noé | No s’admeten corones | El testament de “La hiena” | Filomena Ustrell | Tot esperit | Vinc per donar fe | Contes brevíssims.

Uns contes que ens parlen de la condició humana, de l’amistat, dels prejudicis, de la mort, del més enllà, de les aparences, de la família,… amb presència, fins i tot, de vampirs, alienígenes i fantasmes! La mirada que compartirem sobre la realitat quotidiana, trenca tots els esquemes, perquè Calders utilitza la sàtira, la fantasia i un humor corrosiu per descriure la incapacitat de les persones de sortir de la seva zona de confort.

El ritme, la fantasia, l’ humor únic i original i el ric llenguatge ens asseguren passar una bona estona i conèixer un dels contistes més brillants que ha donat la nostra literatura.

Autor: Pere Calders
Dramatúrgia: Paco Mir
Direcció: Gilbert Bosch
Intèrprets: Meritxell Termes, Joan Codina i Nico Bassó
Espai escènic: Paco Mir
Il.luminació: José Ángel Nieto
Vestuari: Sara Clemente i Marta Plomares
Utillatge: Susana Monjo
Tècnic de llum i so: Àlex Felip
Fotografia: Robert Ramos
Disseny gràfic: Miquel Llach
Producció executiva: Grappa Teatre

Una coproducció de Cia Eòlia i Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic

accés vídeo promocional INVASIÓ SUBTIL i ALTRES CONTES