Presentació de l’Acte Central del Correllengua dels Països Catalans a Sitges

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana presenta el cartell de l’Acte Central del Correllengua dels Països Catalans del 2020, que tindrà lloc a Sitges i que homenatja el poeta noucentista Josep Carner i Puig-Oriol.

Atesa la situació sanitària que viu el nostre país, l’esdeveniment que tradicionalment donava el tret de sortida als Correllengües i que se celebrava a principis d’estiu, enguany ha hagut d’ajornar-se fins a la tardor. Així, l’Acte Central de l’edició 2020 s’emmarcarà dins el Correllengua de Sitges i estarà coordinat amb les activitats que els organitzadors han previst entre el 30 de setembre i el 3 d’octubre.

La preocupació i excepcionalitat del moment no ha impedit que, amb molt d’esforç, els organitzadors haguem tirat endavant un seguit d’actes culturals presencials que permetin al públic gaudir de la festa del Correllengua. Resulta imprescindible, però, que totes aquelles persones interessades a assistir s’enregistrin telemàticament a cadascuna de les activitats d’aforament limitat (consulteu aquí el programa i les reserves telemàtiques). Així mateix, a diferència d’altres edicions passades, la CAL no organitzarà cap mitjà de transport col·lectiu per als socis i simpatitzants de l’entitat per motius de seguretat sanitària.

Finalment, volem reconèixer i agrair molt especialment l’esforç i dedicació dels companys de la Coordinadora del Correllengua de Sitges, que han fet possible un Correllengua presencial malgrat la COVID19. També volem destacar la complicitat de l’Ajuntament de Sitges, que ha facilitat l’ús dels espais públics de la vila, i el suport de les entitats locals i comarcals per la feina feta des del territori.

Bon Correllengua a tothom!