Propostes d’activitats per programar al Correllengua 2017

Des de la CAL proposem als organitzadors del Correllengua tot un seguit de propostes d’activitats relacionades amb la figura de Lola Anglada.

Com a novetat de l’edició d’enguany, el grup Pedagogia de l’Espectacle de la Fundació Torre del Palau ens proposa una adaptació teatral del conte “El més petit de tots”. Per una altra banda, per aquells que els agrada més el gènere de teatre musical, també s’ofereix una adaptació que porta el conte al context del segle XXI amb gags, girs d’humor i escenes emotives.

Jaume Calatayud i Vicente Monera, col·laboradors habituals del moviment, també ens proposen l’espectacle poeticomusical “El traç del talent, el color de la volença”, una composició que recorre la biografia i l’obra de Lola Anglada. L’actriu Carme Sansa també presenta una lectura dramatitzada anomenada “Les revoltes de Lola Anglada”.

Uns altres dels recursos principals que es duen a terme són els espectacles musicals. Des de la CAL proposem les cançons d’autor d’Anòixa, el tercer disc del cantautor Jordi Montañez, i el catàleg de propostes per aquest 2017 de VerdCel, un dels projectes de cançó més celebrats dels Països Catalans.

Finalment, també com a novetat de l’edició d’enguany, les autores de les memòries de Lola Anglada, Teresa Sanz Coll i Núria Rius Vernet, ofereixen quatre tipologies de xerrades temàtiques de l’autora, incidint en els aspectes més destacats de la seva obra i persona. Muntsa Roca també ofereix la xerrada “Lola Anglada, la dibuixant lluitadora, feminista i republicana”.

Podreu trobar tots aquests recursos i d’altres al Dossier d’organitzadors del Correllengua 2017.