Trobada d’organitzadors del Correllengua 2017

Un any més, des de la CAL Nacional organitzem la Trobada d’Organitzadors del Correllengua, l’espai per conèixer les novetats que acompanyaran enguany el moviment i en què s’hi comparteixen experiències i activitats d’èxit que us poden ajudar a l’hora de preparar les programacions.

A més dels nous materials i recursos, parlarem de les propostes d’activitats per donar a conèixer la figura i l’obra de Lola Anglada, així com els materials per promoure el moviment entre les escoles i els instituts.

Com sempre, dedicarem un espai a compartir les activitats i fórmules d’èxit que permeten finançar i programar actes reeixits arreu del país, i també parlarem dels avantatges de formalitzar un nucli territorial de la CAL per a facilitar l’organització dels actes, tramitar permisos i disposar de material, entre d’altres.

La Trobada es farà dissabte 10 de juny, de 10 a 13.30 h, a la seu de la CAL Nacional ubicada a Barcelona (carrer Olzinelles, 118).

Per qüestions organitzatives, agrairem que confirmeu la vostra assistència. Per fer-ho, cal que us adreceu al correu cal@cal.cat o al telèfon 93 415 90 02 indicant nom i cognoms dels assistents i vila on es fa el Correllengua.

Si teniu previst portar el Correllengua al vostre barri, municipi o comarca, si sou organitzadors veterans o si us hi poseu per primer cop, us animem a assistir-hi!