Arrenca l’organització del Correllengua 2020

El dia 10 de juny a les 19 hores se celebrà la reunió d’organitzadors del Correllengua, en format virtual.

En aquesta reunió es va anunciar la figura a homenatjar en el Correllengua d’enguany: el poeta Josep Carner en el cinquantè aniversari del seu traspàs. També la Generalitat està organitzant l’Any Carner.

L’inici del Correllengua s’havia concretat fer-lo a Sitges el dia 27 de juny, però a causa de la pandèmia s’ha ajornat al dia 3 d’octubre. Comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i de l’Ateneu Popular de Sitges.

A la reunió es va comentar que si no es pogués fer el Correllengua presencialment s’organitzarà i s’ajudarà a organizar de forma virtual. Per a la qual cosa, a finals de juny oferirem recursos de tipus digital per a tots els organitzadors.

A la trobada virtual es van mostrar els cartells del Correllengua 2020 (estàndard i muts), l’exposició, el Dossier per a les escoles, el Dossier de recursos per als organitzadors i el Dossier de l’Empentallengua. També es va compartir la pàgina web, on es penjaran tots els recursos, així com el Manifest que ens ha fet en Joan Lluís Bozzo, director de Dagoll Dagom i la Moció de suport que hem d’enviar als ajuntaments.

La CAL es compromet a trametre aquesta informació abans de final de mes de juny i que estigui tot aquest material actualitzat a la pàgina web.

En el torn de paraules, els participants van aportar algunes idees que seran incorporades al Dossier.