Correllengua 2011

El Correllengua 2011 va homenatjar Pere Quart

El Correllengua 2011 va començar a caminar el passat dissabte 2 de juliol a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental), amb un conjunt d’actes dedicats a recordar la figura del poeta i escriptor Joan Oliver “Pere Quart”, autor homenatjat enguany en commemoració del 25è aniversari de la seva mort.

El Correllengua és un dels màxims exponents del treball en xarxa entre associacions i persones d’arreu del país que lideren projectes de defensa i promoció de la nostra llengua i cultura. Des d’una proposta lúdica i festiva, el Correllengua reivindica el foment de l’ús social de la llengua, difon la riquesa de la nostra cultura i enforteix la nostra personalitat i autoestima com a poble. Per aquest motiu és cabdal que el Correllengua continuï essent un moviment viu, transversal i es vagi consolidant i ampliant.

La CAL vol ser aquest element que dóna cohesió i unitat al moviment, dotant als organitzadors de Correllengua de les eines necessàries per a què puguin realitzar les seves activitats amb més facilitat i orientar-los en tot allò que necessitin.

 

Documentació:

Manifest del Correllengua 2011
Cartell del Correllengua 2011
Dossier per a organitzadors 2011