Èxit de convocatòria al Correllengua a Castellar del Vallès

Malgrat la pluja i les dificultats a l’hora d’organitzar esdeveniments presencials, el Correllengua de Castellar del Vallès de 2020 aplega a dues-centes cinquanta persones.

 

El passat dissabte, dia 10 d’octubre, Castellar del Vallès va celebrar el Correllengua 2020 dedicat a la figura del poeta noucentista Josep Carner. Les activitats de la jornada, que havien estat organitzades per les entitats locals, van haver de traslladar-se a la Sala Blava de l’espai Tolrà per la previsió meteorològica desfavorable. Malgrat la pluja les dificultats a l’hora d’organitzar un esdeveniment presencial, el Correllengua de Castellar del Vallès va aplegar a dues-centes cinquanta persones.

La jornada va comptar amb les actuacions a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Torre Balada i d’Artcàdia, una proposta de lectures de Josep Carner de l’associació Suport Castellar (amb la Ma. Carme, la Cel, l’Anna, la Rosa i el Xavi), l’espectacle poeticomusical d’en Jaume Calatayud i Vicente Monera i, per últim, el concert del grup castellarenc Lòxias (Pau, Núria, Albert, Jan i Júlia).
La tarda va acabar amb els elements tradicionals de tot Correllengua: l’arribada de la Flama i la lectura del Manifest del Correllengua, llegit per la castellarenca i Dra. especialista en Medicina Interna Anna Vilà i escrit per Joan Lluís Bozzo, actor i director de teatre.
Com ja fa anys el Correllengua va finalitzar amb el sorteig de 2 magnífics lots de productes cedits per més de 60 comerços de Castellar, i aquest any els afortunats van ser la Sandra Toro i el Joan Pujolar.

 

El Correllengua a les escoles

Els alumnes de l’IE Sant Esteve han realitzat una sèrie de treballs relacionats amb el Correllengua 2020 i la figura homenatjada, l’escriptor Josep Carner. Podeu visitar la galeria de treballs fent clic a aquest enllaç.