Ja podeu reservar la samarreta del Correllengua 2017!

Un any més, posem a la vostra disposició la samarreta del Correllengua. El model està dedicat a la il·lustradora i narradora de contes infantils Lola Anglada a qui homenatgem en el Correllengua d’enguany.

A la part del davant de la samarreta, podem veure una de les il·lustracions més famoses de l’artista: “El més petit de tots”. El dibuix representa el caràcter revolucionari, de resistència i d’amor al país i a la llengua catalana que tenia la il·lustradora. A la part del darrere, hi ha una frase que representa a Lola Anglada.

La samarreta està disponible per a infants (talles 5/6, 7/8, 9/11 i 12/14. PVP: 8 euros) i adults (model unisex, des de la talla S fins a la XXL. PVP: 10 euros).

 

Si voleu adquirir la samarreta, només cal que:

– Indiqueu quin model voleu i la mida mitjançant el correu cal@cal.cat o el telèfon 93 415 90 02. En cas que no pugueu recollir-la personalment, podeu indicar una adreça postal i la rebreu per missatgeria (cost de l’enviament: 6 € Principat. Consulteu el preu per a enviaments a la Franja, Catalunya Nord, les Illes i País Valencià).

– Feu una transferència de l’import al compte de la Caixa ES37 2100 4742 7902 0000 4867 indicant nom i cognoms al concepte de l’ingrés.

– Recolliu la compra a la seu nacional (C/Olzinelles, 118 de Barcelona) o espereu que arribi per missatgeria.

Us animem a adquirir la samarreta del Correllengua, la millor manera d’ajudar a finançar el moviment!

*Els organitzadors del Correllengua i nuclis de la CAL podeu consultar preus al dossier de recursos.