Com puc ajudar?

Com puc ajudar?

FES UNA APORTACIÓ

Realitzant una transferència bancària al següent número de compte ES64 2100 0780 1902 0008 5432 i indicant a l’apartat concepte: “Aportació Correllengua 21”.

Les donacions individuals contribueixen a enfortir el moviment. Permeten generar nous recursos que es posen a disposició dels organitzadors locals com pancartes, exposicions i altres elements d’imatgeria, així com elements de divulgació del personatge a qui es dedica el Correllengua: audiovisuals i materials didàctics, entre d’altres.

 

COMPRA MATERIAL

Cada any la CAL posa a disposició de tothom el material del Correllengua. Es poden trobar cartells, adhesius, samarretes i xapes del moviment, entre molts altres articles. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic correllengua@cal.cat.

Consulta els materials disponibles en l’edició 2020 (PDF)

 

ORGANITZA UN CORRELLENGUA

Qualsevol col·lectiu, entitat o conjunt d’entitats d’un poble o comarca pot organitzar un Correllengua. També el poden impulsar Ajuntaments, oficines locals de català o altres agents de dinamització cultural d’un territori.

Tot i que habitualment hi ha una entitat que engega la iniciativa, normalment recomanem que es busqui la participació i complicitat del màxim nombre de col·lectius (entitats de cultura popular i tradicional, biblioteques, escoles…) per tal que el Correllengua sigui transversal i obert a tothom.

El Correllengua és una iniciativa de la societat civil. Per tant, les organitzacions polítiques podran adherir-se al Manifest i donar suport als actes, però en cap cas podran ser-ne els organitzadors directes. Tot i això, els seus membres poden participar-hi a títol individual.

Vull organitzar un Correllengua. Com puc fer-ho?
En primer lloc, és necessari implicar el màxim nombre de col·lectius i agents del territori (entitats culturals, organitzacions sensibilitzades amb la llengua, agrupacions de cultura popular i tradicional, escoles, biblioteques…) i constituir una Comissió del Correllengua encarregada d’organitzar els actes. Aquesta comissió designarà una persona que serà qui interlocutarà amb la CAL: s’hi posarà en contacte via telèfon (93 415 90 02) o correu (correllengua@cal.cat) i informarà dels aspectes clau: quan s’ha previst celebrar el Correllengua, on es farà, quina és la programació i si necessita algun material de la CAL.