Convocatòria per assistir a l’Acte Final del Correllengua 2021 a Perpinyà

La CAL organitza un autobús per pujar a la capital de la Catalunya Nord el proper 6 de novembre

Com cada any la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) fa coincidir l’Acte Final del Correllengua amb la celebració de la Diada de la Catalunya Nord, que enguany se celebra dissabte 6 de novembre. Sota el lema Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus hi ha convocada una manifestació que sortirà de la Plaça Catalunya de Perpinyà a les quatre de la tarda.

Per tal de facilitar l’assistència del màxim de persones, des de l’entitat s’està organitzant un autocar que sortirà a les 8:30 h de la plaça de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat i farà tres parades a Barcelona abans d’enfilar cap a Perpinyà. A les 8:45 h recollirà els assistents a la plaça de Joan Peiró, davant l’Hotel AC de Sants. A diferència d’altres anys, la recollida a Sants canvia de lloc per estar tallada la carretera de Sants. A les 9:00, l’autocar recollirà la gent a plaça Universitat (a la parada de bus) i a les 9:15 h, a Fabra i Puig, al costat de l’estació RENFE.

L’arribada a Perpinyà està prevista per quarts de dotze i es repartirà informació de la ciutat per tal de poder fer una visita lliure. Per a qui prefereix dinar de carmanyola, la CAL recomana els Jardins Terrús, al costat de la plaça de Catalunya, a tocar de La Bassa del Tête, i l’altre al Bulevard Wilson, a vint minuts caminant fins la plaça de Catalunya

Després de la participació en la manifestació convocada a les 16 hores, a les 18:30 hores l’autocar recollirà els assistents al Bulevard Wilson, al costat del Castellet, per tornar cap a Barcelona i Esplugues.

Tothom que vulgui pujar a Perpinyà amb l’autocar de la CAL caldrà que s’inscrigui a través del formulari, trucant al 93 415 90 02 o enviant un correu electrònic a cal@cal.cat i efectuï un ingrés de 15€ al següent compte corrent: ES64 2100 0780 1902 0008 5432. A més, serà imprescindible dur la mascareta posada durant el viatge en autocar i estar proveïts del certificat de vacunació de la Covid-19 per entrar als establiments de Perpinyà.