9è Concurs de cartells del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

El nucli de la CAL al barri de Sants, Hostafrancs i la Bordeta de Barcelona organitza el 9è Concurs de cartells del Correllengua. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells que es poden presentar de manera individual o col·lectiva. Hi ha dues categories: la categoria general i la categoria infantil, que s’adreça a infants menors de 12 anys.

Els participants han de fer arribar de forma individual o col·lectiva un disseny, original i inèdit i han d’incloure les frases “Correllengua 2017”, “Sants, Hostafrancs i la Bordeta” i “dissabte 21 d’octubre, plaça de Sants”.  El jurat també tindrà en compte la inclusió en el disseny d’algun motiu al·lusiu a la llengua o cultura catalana, o bé que faci referència a la figura de Lola Anglada.

Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.

Els treballs s’han de presentar al Centre Cívic Cotxeres de Sants fins al 16 de juny del 2017 i el veredicte es farà públic el 27 de juny del 2017 al web del Secretariat.

El premi de la categoria general és l’edició de l’obra guanyadora en la difusió del Correllengua i un premi en metàl·lic de 200 €. El premi de la categoria infantil és l’edició de l’obra guanyadora per al mural gegant que es muntarà a la plaça de Sants i un lot de material de pintura.

Consulteu les bases de la categoria general aquí.

Consulteu les bases de la categoria infantil aquí.