La CAL continua promovent el Correllengua a les escoles

Un any més la CAL posa a l’abast de les escoles el dossier d’activitats del Correllengua. Es tracta d’un conjunt de propostes lingüístiques adreçades a nens i nenes d’infantil, primària, ESO i batxillerat per donar a conèixer la figura i l’obra de Lola Anglada. A més, en aquest recull també s’hi poden trobar altres idees per treballar l’estima per la llengua dins i fora de l’aula.

Els materials estan identificats per trams educatiu i ofereixen un seguit de propostes adaptades a cada nivell: infantil, primària, 1r cicle d’ESO,  2n cicle d’ESO i batxillerat. S’hi poden trobar des de jocs lingüístics i contes per als més menuts fins a propostes de xerrades, exposicions, treballs de recerca i debats per als més grans. Les activitats poden formar part de les programacions de llengua i literatura catalana, art, ciències socials i història.

La CAL també ofereix gratuïtament diversos materials de suport d’aquestes activitats amb l’objectiu de facilitar a les escoles la feina. Per això, aquest any, la CAL  posa a disposició de les escoles el contes El més petit de tots, Margarida, En Peret i Monsenyor Llangardaix, entre d’altres. Per demanar els exemplars en préstec podeu contactar amb la CAL a través del telèfon 93 415 90 02 o el correu electrònic cal@cal.cat.

Propostes didàctiques al voltant de Lola Anglada i la llengua catalana